Boktips: 1 😜     Läs: Fattigfällan 😜 😱        

Info om Mésud Shakely vansinnigt hemliga anmälan

Fick aldrig svar utan en anmälan hot mot af_tjänsteman i stället! ;   Den superhemliga anmälan tog 4 måndar att skapa/(tjuvhålla) och detta på arbetstid? istället för att hjälpa och stötta utsatta?.
Alla människors lika värde? Lämplighet. Nämndemän måste ha gott omdöme och inte missbruka personliga kontakter.

Eget ansvar?= kom inte hit då! Hittas hot i dessa mail
 Nedan kopia på min absolut enda kontakt med arbetsförmedlingen i december 2019 absolut ingen kontakt i övrigt
  KONTAKT 2019-2020-

Ingen telelefon kontakt, Inga hot i mail ingen brev inget möte inga röksignaler, Mesud svarar inte ens på mejl

Vågade inte hans kollergor svara denne andragång 2019 nu vet jag också bakgrund

Ingen kontakt överhuvudtaget!. Antar att det märks att man är lite irriterad samt misstänksam när man känner att man råkar ut för diskriminerande kränkande särbehandling och förminskad som människa genom att bli totalignorerad pågrund av mitt skriftspråkligt handikapp dyslexin. Envägs E-post korrespondens nedan som totalignorerats samt i slutet kopia på den förfrågan som skulle besvaras senast 12december 2019 , om mitt svar inte inkom i tid skulle mina möjligheter till någon form liv framöver stoppas.

 
Datum Verifierbar fakta
Anm:
Länk
Enda kontakt
post
7 april Kallelse suspekt ingen underskrift eller annan bekräftelse
antagande att marionetter inte begåvats med e-post 2020 utan bara fax,
20 mars ansökan om kontaktförbud pågrund av Mésud våldsamma bakgrund
registrator
Ca mars Fick reda på anmälares bakgrund som gerillasoldat.
Kan vara förklaring till varför hans kolegor inte svarat denna gång
Tel
18 mars mars Anmälan mot Mésud för falsk tillgivelse inlämnad och diarieförd anmälan
16 mars Fick reda på vad kallelse gäller Tacksam för info och hänger absolut inte ut personer som visar på moral och heder.
Bra att få reda på vem som konstruerat / fabricerat anmälan
e-mejl
11mars
2020
suspekt kallelse anmälan hot mot tjänsteman Föregivande av allmän ställning
alt falsk brottsanklagelse.pd
Brev
11/3

2020
13 decSista kontakten eller försöket att få mottagnings bekräftelse e-post 13dec
6-12dec Ingen bekräftelse från Mésud
Undersök med arbetsförmedlingens data avdelning vad Mésud var upptagen med
Inget svar från något håll denna gång .
Af kollegor tystade av mesud??
6 dec Sammafråga som i oktober besvarad igen Lämnat svar i tid e-post
6 dec
3 Dec-
2019
Brev från Mésud svara innan 12Dec annars....
Samma som han skickat för 2 månaders sedan,

misstänker dold agenda eller ett behov av att skada / diskrimeinera på grunda av min Dyslexi, Jag uppfattar det som trakasserier på grund av funktionshinder ,det borde märkas i de mejl som han fullständigt ignorerat
Brev
Oktober-December 2019
inhämta loggar från arbetsförmedlingens data avdelning
vad lades det ner tid på istället för att stötta utsatta?
24 Oktober
Date: Thu, 24 Oct 2019
Brev besvardes i tid svara innan,
till först mesud.shakely@arbetsförmedlingen.se
Mésud Shakely ref skrivelse 2019-10--17
Mésud gjorde sig samtidigt okontaktbar
kollergor med heder redde upp!.Tacksam för det. misslyckande av mesud låg moral mot kolegor
medvetet? fult gjort eller 26+27oktober=lö sö
Arbetar ni på söndagar eller problem att tolka almanacka?
e-post
24 okt
18 okt Mésud Shakely krävde svar innan 27/10 samt gjort sig oanträffbar och ej tillgänlig mellan 21 oktober - 1 november och kan inte besvara Mésud Shakely intentioner avslöjade Första försöket att orsaka skada Fult gjort med kränkande diskriminering att först kräva svar”annars” och sedan göra sig oanträffbar. Brev
Okt
Skada istället för att stötta utsatta. ?
Om det är egen dold avpolletterings agenda för egen vinning borde det vara skäl till uppsägning om det sker på betald arbetstid. Myndighetsmissbruk? Egen agenda för att påverka kontrollera Nämndeman Nämndemän?

2019
Datum
Verifierbar fakta

Anm:
Länk

index
Utvärdering arbetsförmedlingen Mésud Shakely
Mésud Shakely Utvärdering efter obehaglig kontakt
Om du vill veta mer om

Mesud Shakely

Kontakt @✉
Väntar på svar
?Arbetar ni på söndagar eller problem att tolka almanacka?
Mésud Shakely krävde svar innan 27/10 samt gjort sig oanträffbar och ej tillgänlig mellan 21 oktober - 1 november och kan inte besvara


Mår inte bra av sådant som inte för mig tillbaka till livet

till mesud.shakely, nordvastrastockholm

Hej Dyslexin gör att det tar mig för mycket energi att renskriva inspelade samtal, så jag undviker det för närvarande. Såg att du ringt, kanske? för att be om ursäkt att du inte skickat en liten mejl bekräftelse på att du 2ggr mottagit svar i tid, för du har väl ingen dold agenda? , eller diagnos?. Har för närvarande svinjobbigt, och de obehagliga samtal jag får är företrädesvis från typer med narcissistiskt grandiost beteende som inte gör tillvaron och livet lättare så att man kan komma ur limbo tillstånd.
Ett: e-post meddelande typ ”meddelande mottaget” hade visat på ett visst mått av medmänsklighet. Att meddelande kommit fram finns det flera bevis på. Vänliga hälsningar


December får se om Mésud kan visa på moral och heder denna gång med en liten mailbekrätelse så att hans kolegor slipper att göra hans jobb.


Att Mésud Shakely OBS: enligt brevtext kan man mejla svar eller luring?

Bilaga fråga

Svar skall till: Mésud Shakely men skickas till flera då jag misstänker att det finns dold agenda eller annan anledning att det inte kom någon mottagnings kvittens, mottagnings kvittens kom från från andra på förra förfrågan. Stöd kanske behövs så att svar hamnar rätt.

Hej.

Trevligt att någon ”bryr sig”.

Ursäkta om jag är lite sur och bitter men är det någon ide att besvara?, är inte agendan att sparka ut för att frisera statistik. Skickas till flera som kan hjälpa till så att svar kommer fram denna gång.

För mig tar det jätte mycket energi att skriva på grund av Dyslexin men behöver träna på skrivningen, kommer i och för sig bli utslagen och inte kunna ta mig upp i några dagar nu efter skrivandet men någon gång måste det vända eller?.

Svar igen samma som du fick tidigare men glömt/raderat?, inget har ändrats: Komplett kopia i slutet

Här kommer svar på eder förfrågan 3 frågor som ni vill ha svar på återigen 2019-12-12 bra för sysselsättningen att producera varje månad?.

Mina närminnes problem har blivit bättre så att i alla fall jag kom ihåg att jag svarat på exakt samma blankett med frågor tidigare, kanske finns hopp för mig också att få tag på arbetsgivare som inte kräver att man är helskärpt hela tiden, så då har jag bara min psykisk ohälsa att tampas med så att den kan döljas.

Rekommenderar starkt SVTs program serie av Nour El Refai som gör att man får lite inblick i psykisk ohälsa utmattning och depression, mer insikts givande än kontakten med de av skattemedel avlönade som bara orsakat kostnader och bitterhet, visst man skall ta små steg men jag vill upp i 100%.


Fråga 1: Vill du vara inskriven på AF [Ja]  , och  jag kommer att kontakta er på ett eller annat sätt

Fråga 2: [Nej] , jag är arbetslös sedan  jag i en uttröttad utsatt beroende ställning först kontaktade er

Fråga 3: (studera)[Nej] eller försöker att täppa till och fylla i kunskapsluckor genom egna studier för att se hur pass mycket som tappats inom utbildningsområde för att förhoppningsvis få tag på arbete inom utbildnings område, att man vill arbeta inom de områden man studerat borde förstås av de som är någorlunda normalbegåvade. ( Studier som man kämpat sig igenom med goda resultat trotts dyslexin).

Vad jag gör för att aktivt förkorta arbetslöshet och utanförskap samt isolering, först det mest imbecilla och naiva jag gjort var att kontakta AF i tron att det skulle finnas stöd och hjälp tillbaka.

Känns som de jobb inom dataområdet kräver mer skriftspråkligt kunnande samt min kunskaper lite föråldrade därför försöker och försökt jag att bättra på utb områden, möjligt och även troligt att jag måste tänka om och släppa på tanken på ett jobb inom det området. Men allt jag gör gör jag publikt samt kommunikation med mig är publik, tål ens handlingar inte att granskas så skall man fan låta bli.

Behöver kontakt med någon med erfarenhet och kompetent kunnande för att rikta min kompass så att jag får stöd vad som jag eventuellt behöver bättra på för att bli attraktiv på arbetsmarknaden, har ingen aning om vart

Vad jag gör för att komma tillbaka på arbetsmarknaden och bli skattebetalare igen så att ni som lever av skattefinansierad verksamhet kan fortsätta att sitta på era höga hästar och spotta på de som vill tillbaka till någon form av liv.

Det ingen riktigt förstått än är att jag skulle behöva kontakt med någon begåvad syo-konsulent som kan hjälpa och stödja var jag skall lägga fokus angående mina tidigare kompetenser och yrkesinriktning så att jag kan bli attraktiv på arbetsmarknaden,vet inte riktigt vart man skall vända sig.

Varje dag försöker jag bättra på it kunskaper, tyvärr lite svag inom programmering och det är inom det som det söks mest med folk, hårdvara området som jag var ganska skarp på är på utdöende.

Tvingas även lära mig inom andra områden eftersom man råkat ut för för många typer som utger sig för att kunna men inte kan.

Tills jag får kontakt med någon med adekvat kompetens inom både arbetsmarknads kunskap och kunskap om psykisk ohälsa så använder jag den lilla energi jag har till att bättra på och fortbilda mig inom de områden jag tror att jag kan finna arbete inom. Försöker även att göra mig av med så mycket prylar som möjligt enligt att det enda men kan ta med sig till gläntan vid stigens slut är samvetet.

Vad gör jag för att motivera min existens, har inte så mycket ork och energi(det har blivit bättre men inte acceptabel nivå) så att jag klarar så mycket mer än att hjälpa mamma för ett mål mat och tak över huvudet men det kan ändras blixtsnabbt , så därför måste jag hitta någon inkomst innan det är försent , och skulle det hända något så har jag till dags dato inte belastat skattesystemet eftersom jag inte fått något från något håll, men det verkar vara inihelvete svårt att första att jag behöver löne arbete och inte mera utgifter. Har alltid haft lite svårt att förstå hur narcissistiska sociopater och andra som utnyttjar eller sparkar på de som ligger ner kan motivera sin existens.

Har dålig erfarenhet och även råkat ut för alldeles för många mytomaner som tycker om att prata för att sedan dokumentera något annat än det som sades utan att deras offer får ta del i deras förvrängda dokumentation.

Vad som tagit energi och varit jobbigt är alla de personer med höga poäng enligt Robert D'Hares poängsystem som krävt massa sladder möten (och utnyttjat min tidigare godtrohet) som inte fört mig framåt, för sedan kunna dokumentera godtyckligt troligen till men för mig.

Hälsningar

Jan

Tidigare mail rensat e-post adresser

Svarat per telefon till AF Leif Bäckström 2019-10-24 14:35 eftersom Mésud Shakely som krävde svar innan 27/10 gjort sig oanträffbar och ej till gänlig  mellan 21 oktober - 1 november  och kan inte besvara---------- Forwarded message ---------

Date: tors 24 okt. 2019 kl 16:03
Subject: Att: Mésud Shakely ref skrivelse 2019-10--17 Försök2
To: < >

 
Att: Mésud Shakely ref skrivelse 2019-10--17
Att: Mésud Shakely 070-416###   070-

Här kommer svar på eder förfrågan 3 frågor som ni vill ha svar på innan 2019-10-27.
?Arbetar ni på söndagar eller problem att tolka almanacka?
Fråga 1: [Ja]  , och  jag kommer att kontakta er

Fråga 2: [Nej] , jag är arbetslös sedan  jag i en uttröttad utsatt beroende ställning först kontaktade er
i ett desperat försök att få hjälp och stöd till arbete och inkomst så att jag skulle ha kunnat behålla hem och trygghet, hemlös sedan dess.
Fråga 3: (studera)[Nej] eller försöker att täppa till och fylla i kunskapsluckor genom egna studier för att se hur pass mycket som tappats inom utbildningsområde för att förhoppningsvis få tag på arbete inom utbildnings område, att man vill arbeta inom de områden man studerat borde förstås av de som är någorlunda normalbegåvade. ( Studier som man kämpat sig igenom med goda resultat trotts dyslexin)

[meddela]
Innan det gick åt skogen var jag en högpresterande nörd numera bara störd.
Jag har varit helt transparent angående dyslexin sedan utredningen hos er, och sedermera även konsekvenserna av stressen som uppkom och resulterade i kollaps.
Sedan bitterheten när man upptäckte att samhället mer eller mindre vänt en ryggen . Skrivande tar på grund av dyslexin fruktansvärt mycket energi och tid, men har trotts det inte råkat utför för för-många som haft psykiska behov av trycka ner och skada medmänniskor annat än hos er som behandlar en som man skulle ha en begåvningsnedsättning pågrund av dyslexin. Det verkar var jävligt svårt att förstå att har man inga inkomster så blir man klart förbannad om man råkar på typer utan minsta logiskt tänkande som vill skapa utgifter genom reskostnader eller på annat sätt påtvinga och skapa kostnader.

Man måste alltid vara beredd att ta konsekvenserna och lärdom av sina handlingar, det har jag inte riktigt gjort än eftersom jag fortsatt låtit mänskliga avarter skapa tidsförluster samt kostnader utan adekvat motprestation, har inte levt men överlevt då jag vaknat så pass mycket så att jag inte låter
mig luras på bland annat reskostnader av typer som borde ha svårt att motivera sin existens.

Mål att på något sätt få tag på någon form av liv och inkomst innan det är försent för inblandade , det positiva för egen del är att jag inte har något liv att förlora i nuläget, men jag försöker att ta mig tillbaka, är inte orolig för egen del, men det vore bra om jag kunde få upp lite mera ork ,
Närmsta mål: har ett jävligt stort behov av en andningspaus från misär och otrygghet, tyvärr så är det en stressig tillvaro då det hela tiden händer tråkigheter som måste tas om hand, har inte ens hunnit göra mig av med världsliga tillgångar eftersom det hela tiden dyker upp nya tråkigheter ,  
Har för närvarande en jävligt otrygg och stressig tillvaro men är för det inte orolig för egen del.

Dröm: ett liv ett arbete inom något av kompetensområden mera tid till och ork till lagning och reparationer av allt som rasat pågrund av eftersatt underhåll inom mekanik El Tele data bygg, slippa hjärntröttheten så pass länge så att jag skulle våga mig på kortare-kylteknikerkurs eller liknande mera tid och stabilare internet så jag kan komma lite vidare i SEO SQL responsive css Java html Apache Azure TCPIP lite mera avlastning i ”vårdansvar”. Kontakt med någon ”frisk” medicinsk utbildad människa för att få hjälp kontroll och undersökning vad det beror på att jag så fort blir så förbannat hjärntrött men det får inte kosta något mer.
Om du inte höra av dig i tid räknar vi med att du…….” vill bli kontaktad på……..”

Vänliga hälsningar
Jan Riise

=====================
Försök 1
 Meddelandet levererades inte
Det gick inte att leverera meddelandet till mesud.shakely eftersom fjärrservern är felkonfigurerad. Läs den tekniska informationen nedan om du vill veta mer.
Svaret från fjärrservern var:

550 <mesud.shakely --> Relaying denied from
==============================

Af SÖK Nordvästra Stockholm <nordvastrastockholm25 okt. 2019 13:48

till mig
Ditt meddelade är mottaget av Arbetsförmedlingen och kommer ses över av Mésud Shakely då han åter är i tjänst.

Med vänlig hälsning

Epost bekräftelse av af-anställd eftersom Mesud gjort sig okontaktbar

Handläggare

 

Arbetsförmedlingen | Arbetssökande |Enheten Stockholm Nordväst

Box 1453, 171 28 Solna | Besök: Englundavägen 13

Telefon: 0104862767 | Fax: 010-486 01 00| Växel: 0771-60 00 00
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxkostnader genererade av kontakt utan motprestation
Man måste alltid vara bered på att ta konsekvenserna av sina handlingar.
⚠ "far åt helve✞e" Mesud Shakely har det lite svårt med datum och siffror eller ett sjukt behov av att försöka skada och trycka människor som befinner dig i utsatt läge.
Mesud Shakely.jpg


Mesud%20Shakely.html
mesud shakely.html
AF Arbetsförmedlingen Mesud Shakely Järfälla Mésud Shakely
😱 ☹
http://af.serco.se/Mesud%20Shakely.html Obehagkig person som kräver svar inom viss tid och gör sig samtidigt oantäffbar för att skada inskrivna. Mésud Shakely Mesud%20Shakely Mesud%20 Shakely
Mésud Shakely 😂 ☹ •*¨*•.¸¸♬¸ 😂™😱©∞⚠☹☢♥☺☻😜✞😍😱❄♥☹😂 ™😱©∞⚠☹☢♥☺☻😜✞😍😱❄♥☹😂 ♥☺☻😜☢✧✞⚠😱©∞ 😜 ☹ 😱 ☹ ☹