index

Möte
2017-04-04
14.00


Fivos Pagaliassms
Obetald skuld fult gjort att lura till menigslöst möte.

Inför möte med Arbetsförmedlingen Fivos Pagalias 4 april
Hej.
Vid möten blir jag lätt stressad och ofokuserad men försöker här sammanfatta lite inför mötet, mitt dyslektiska lite hårda 4kantiga skrivande triggar igång mentalt små människors vilja att trycka till mig , men vid möten brukar jag kunna dölja min frustration, men har pågrund av allt som hänt jobbigt med kontakten med människor som utger sig för att hjälpa men bara orsakar ekonomisk och psykisk lidande.
Antar att du som arbetar med utsatta läst boken Fattigfällan Charlotta Von Zweigbergk
har fått höra det finns likheter med min situation, jag skall få låna den som ljudbok, vet inte om jag blir piggare av att höra att samhället vänt andra ryggen också.
Är helt på det klara med att jag och inblandade "lever" på övertid orkar inte slutföra. Mitt livs största misstag var att jag helt tappade det egna drivet och fotfästet och lät konsekvenserna bryta ner mig och permanent skada oskyldiga.
Motiverar min existens genom att jag hjälper till för ett mål mat och tak över huvudet, Bortom hjälp?
 • FK: lät mig utnyttjas av Järfälla kommun så länge som oavlönad anhörig vårdare så SGI=0 sjukhusvård och sjukvård kostnader betalas med egna medel, har till dags datum aldrig någonsin fått annat än kostnader och kränkningar i kontakt med FK .
 • Järfälla Kommun: Uppmaning för att få någon form av bistånd måste du göra dig av med allt du äger och har, eller gömma genom att skriva över på någon annan(tydligen inte helt ovanlig av människor utan heder). Helvete heller att jag begår något i mina ögon kriminellt i ett satans bedragare samhälle, jag håller på att göra mig av med världsliga ägodelar med det går långsamt pågrund av hälsan och vårdansvar. Det enda du kan ta med dig till gläntan vid stigens slut är ditt samvete.
 • AF: Bara kostnader och psykisk lidande, trevligt bemötande sedan kniv i ryggen genom friserade register, Stämpel
 • Akassa: Nej betalade till ”falsk beskyddarverksamhet småa” i över 20år, asens vidriga och hotfulla agerande under af-rehab-dyslexi-tiden bröt ner mig så att jag inte uppfattade allvaret i varning från skattemyndighet att jag borde undvika dem, miste hem och trygghet för att kunna betala busarna, sedan blev det riktig jävla obehagligt av konsekvenserna av kontakten med busarna och af, hamnade i chock , CSN lån kyutblindnig i kombination med sjukhusvak, sedan blev det ännu värre. Efter regeringsrättens inblandning betalade de tillbaka medlemsavgifter, men då var det för sent skador redan skett.
  Moral heder etik omtänksamhet altruism är tydligen inget som hör hemma i nya Sverige, fysisk misshandel har varit förhållandevis bagatellartad jämfört med psykisk ekonomisk mobbning av AF. Har försökt att förklara med stora bokstäver vad som krävs för att inblandade skall kunna överleva och planera för en framtid. JAG BEHÖVER STÖD TILL ARBETE OCH INKOMST ENLIGT MIN ARBETSFÖRMÅGA OCH FÖRUTSÄTTNING, FYLLA I KUNSKAPSGLAPP INOM KOMPETENSER, INTE KOSTNADER, ELLER KRÄNKANDE TIDSSLÖSERI. Vet inte vad som är så förbannat svårt svårt att förstå, och varför det som dokumenteras vinklas som det gör. Med vänlig hälsning

 • Behöver fler bekräftelser på adress så att skuld genererad utan någon som helst motprestation kan inkasseras, (eventuellt indrivning via lindorf;) ?
  Om du vill veta mer om Fivos Pagalias Kontakt @✉


  kostnader genererade av kontakt
  Man måste alltid vara bered på att ta konsekvenserna av sina handlingar.

  ✞∞⚠☹☢  Fivos%20Pagalias.html
  Fivos%20 Pagalias.html Fivos%20Pagalias Fivos%20 Pagalias